Hartelijk welkom bij de Vrijwilligersacademie Hellevoetsluis.

Voor vrijwilligers van organisaties in Hellevoetsluis zijn er workshops tijdens het Vrijwilligerscafé. In een cursus wordt dieper op de materie ingegaan. Ook kan Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis een aanbod op maat ontwikkelen en op locatie. Zoals over ARBO, EHBO, verzekeringen, subsidies, werkplannen maken, baliewerk, gidsen enz. In overleg met betrokkenen wordt bekeken hoe de inhoud zal worden samengesteld en gepresenteerd. Op sommige cursussen van Leer & Beleef, de vroegere Volksuniversiteit, krijgen vrijwilligers 50 % korting. Let op aankondigingen in de pers en facebook.

Wil je meedoen, dan kun je gewoon die dag komen: let op de pers. Wil je als vrijwilliger meedoen of heb je vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderstaand vindt u het cursusaanbod.

 

 

Stichting PUSH organiseert samen met Team Sportservice Zuid-Holland op de woensdagavonden 16 mei en 13 juni 2018 bij De Eendraght (in de Ruyterzaal, Sportlaan 2) deze korte, praktische en resultaatgerichte cursus van 2 avonden. Tijdens de eerste avond wordt met name ingegaan op de noodzaak en theorie achter de wetgeving en op de tweede avond worden de puntjes op de ‘i’ gezet m.b.t. de uitvoering van de benodigde acties. Na de 2 avonden zijn alle deelnemende verenigingen ‘AVG-proof’ en ontvangen zij, als zij hun huiswerk hebben gedaan, een verklaring waarmee zij aangeven welke acties zij hebben gedaan om aan deze inspanningswet te voldoen.

 Wil u met uw vereniging deelnemen? Schrijf dan nu in.

Lees meer: cursus ‘AVG-proof’

Een must, ook wanneer je vrijwilligerswerk doet en daarom krijgen vrijwilligers op deze cursus in samenwerking met Leer en Beleef 50% korting. Jullie betalen slechts € 12,50. Wel aangeven waar je vrijwilligerswerk doet.

Thema’s die aan de orde komen zijn o.a.
    Boodschappen zenden en ontvangen
    Feedback geven
    Schriftelijk, mondeling en telefonisch communiceren
    Lichaamstaal
Datum: interactieve workshops van 2 avonden van 19.00 -21.00 uur op dinsdag 16 en 30 oktober
Kosten: € 12,50

dienstenruilDoel(groep): Voor bewoners in Hellevoetsluis en omstreken. De vrijwillige gastvrouwen schenken graag een kopje koffie voor je in en geven informatie. Regelmatig is er een speciaal thema, zoals plantenruil, verzorging enz.

 

Lees meer: Fijn je te zien terras

afbeelding cursusCursus doel(groep): Een verkort programma voor vrijwilligers van verenigingen en organisaties.

 Lees meer: EHBO diploma met korting voor vrijwilligers

(c) 2013, gemaakt door Walter van Maanen