Gemeente Hellevoetsluis


De website van de gemeente Hellevoetsluis met uigebreide informatie over Hellevoetsluis.

 

www.hellevoetsluis.nl

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt projecten op het gebied van sociale cohesie en sociale participatie. Bijvoorbeeld: kleinschalige buurtinitiatieven, mentorprojecten voor jongeren en taalprogramma's.

 

Naast de traditionele steun aan vele projecten, wil het Oranje Fonds een aanjaagfunctie vervullen. We willen:

  • ontwikkeling en vernieuwing op ons werkterrein mogelijk maken;
  • uitvoerend werk op gang helpen of op een hoger plan brengen;
  • voorzien in tekorten in het aanbod van activiteiten en organisaties.

 

Het Oranje Fonds

Rabobank, altijd met een warm hart voor vrijwilligerswerk

rabobank logo

 

 

Ook dit jaar mogen we van de Rabobank een mooie bijdrage ontvangen om de genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2015 in het zonnetje te zetten.
Daarnaast heeft de RABObank  diverse evenementen in Hellevoetsluis gesponsord.

Leer en beleef ( vml. Volksuniversiteit) Hellevoetsluis


Door samenwerking met de bibliotheek, waarin Leer en Beleef (de voormalige Volksuniversiteit) opgenomen is,  verlenen wij vrijwilligers voor een groot aantal cursussen 50 % korting!

 

Leer en beleef

 

Gamma

gamma

 

 

Gamma

Einsteinweg 8
3225 LT  Hellevoetsluis

Extra korting voor vrijwilligersorganisaties in het kader van NL DOET van 20%!

De Lotto

De Lotto ondersteunt het werk van 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Alle winst van Lotto en de andere merken van De Lotto (Toto, Lucky Day en Krasloten) gaat naar deze goede doelen. Dus ook wanneer u geen prijs heeft, is uw inleg goed besteed! Het vrijwilligerswerk profiteert hiervan in het kader van NLDOET. Organisaties die dan klussen krijgen 20 % korting!

ABN-AMRO Bank

ABN-AMRO Bank logo

Diverse keren een bijdrage gegeven voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis.

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

'Bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld'. Deze doelstelling markeerde de oprichting van de Nationale Postcode Loterij in 1989. De Postcode Loterij groeide uit tot de grootste goededoelenloterij in Nederland.

Informeer op uw organisatie in aanmerking komt voor sponsoring. De Postcode Loterij is eveneens een grote sponsor van NL DOET.

 

Nationale Postcode Loterij

DeltaPORT Donatiefonds

PvB en MvH fotografie

Patrick van Beek en Miranda van Hulst, bewoners in Hellevoetsluis, organiseren workshops fotografie (digitale spiegelreflex) voor beginners. De workshops zijn een echte aanrader voor de beginnende fotograaf die op zoek is naar inspiratie, ondersteuning of andere technieken. Bovendien voor de fotograaf die graag in het gezelschap van anderen mooie foto’s wil maken en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis wil terugkeren! Vrijwilligers krijgen 10% korting op deze workshops. Meer informatie over deze workshops kunt u vinden op: www.patrickvbeek.nl of www.mvhfotografie.nl

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen