In deze rubriek vind je verschillende organisaties die maatjes zoeken. Dit zijn o.a. Stichting MEE, Pameijer, SBO en Zonnebloem. Het maatjesproject van Stichting PUSH in Hellevoetsluis is bedoeld voor bewoners die een paar uur in de week een maatje willen zijn.

De bewoners die een maatje zoeken hebben behoefte aan gezelschap of aan hulp voor 2 tot 4 uur per week. Dit kan zijn: boodschappen doen of een klein klusje. Maar het gaat vooral om een variatie in de dag en leuke vrijetijdsbesteding. Samen fietsen, wandelen of koffie drinken behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt zich aanmelden als maatje, maar ook wanneer je voor jezelf of iemand anders een maatje zoekt. U kunt hulp en begeleiding krijgen bij het zoeken en vinden van een maatje

Maatjes project -v3 met ondertiteling from PameijerTV on Vimeo.

Schrijf in via deze link of kom eens langs de balie voor verdere informatie.

(kook)maatje gezocht(30.119)

Man (46 jaar) zoekt een maatje (m/v). Zijn interesses liggen bij muziek, lezen, geschiedenis, het milieu, literatuur, de natuur, talen en cultuur. Hij is een roker en makkelijk in de omgang. De dagen dat ik kan afspreken zijn op maandag, woensdag en in het weekend. Heb jij ook een brede interesse en lijkt het je leuk om één keer per week samen te koken én eten of er op uit te gaan? Laat dan wat van je horen!

reageren

Wie gaat er mee shoppen? ( 30.118)

Bij de  Zuidwester  zoeken ze iemand die het leuk vindt om met een jonge vrouw naar het winkelcentrum of de Action te gaan.

Om samen wat spulletjes te kopen voor het activiteiten centrum aan de Schoolstraat.

Daarna gezellig koffie en thee drinken op de dag locatie.

Deze jonge vrouw is mobiel en maakt graag een praatje.

Je bent van harte welkom om kennis te maken en de sfeer te proeven.

reageren

Maatje gezocht (Pameijer) (30.057)

Vrouw(39 jaar) wil graag uit een sociaal isolement komen, een maatje zou daarbij kunnen helpen.                                                                                                                                  

 

Ben jij een stabiel iemand en laat je anderen in hun waarde? Ben je rustig, geduldig en begripvol? Hou je van muziek?         

 

Vind je het leuk om samen iets te ondernemen, zoals fietsen, wandelen (met de hond), naar het strand, een kopje koffie op een terras?  Of samen naar de bios, een bandje of concert?

 

Reageer!

reageren

Samen op stap(30.117)

Ik ben het alleen zijn zat en zoek een rustige, betrouwbare en trouwe vrouw die het leuk lijkt om samen met mij op stap te gaan. Wandelen, fietsen, bioscoop of iets drinken op een terrasje. Zelf ben ik een vrouw van 28 jaar, open, rustig, trouw en behulpzaam.  Wil ook graag wat voor een ander betekenen. Mijn hobby's zijn legpuzzels, kruiswoordraadsels oplossen, lezen (romans) en wandelen. Spreekt dit je aan? Reageer gerust!

reageren

Lichte tuinwerkzaamheden ( 30.116)

Vanwege rugklachten zoekt man (57) hulp bij lichte tuinwerkzaamheden, zoals schoffelen, snoeien, onkruid wieden. De koffie/thee staat klaar.

reageren

Maatje gezocht voor een man (30.115)

Deze meneer verblijft bij Antes, in Hellevoetsluis. Hij onderneemt zelf veel, werkt 5 dagen in de week op houtbewerking, maar zou graag naast zijn werk zo nu en dan gezellig met iemand wat willen drinken in het winkelcentrum. Het is een rustige en zachtaardige meneer.

 

reageren

'Er toe doen'(30.114)

Man, 64 jaar, met uitzicht op pensioen, zoekt een zelfstandige vrouw als maatje (vriendschap)

Ik ben een rustige man, harde werker en wil graag wat voor anderen betekenen.

Ik hou van koken, fietsen, een terrasje pakken en uitstapjes maken

Spreekt dit je aan? Laat het weten!

 

reageren

'Samen' (30.112)

Op stap in Hellevoetsluis of Spijkenisse; lunchen, koffie drinken, zwemmen, of kleine klusjes aanpakken in huis. Allemaal dingen die ik samen met iemand zou willen doen.

Ben jij een ondernemend, rustig en zorgzaam persoon en spreekt je dit aan?

Laat dan wat van je horen

Zelf ben ik een man van 44 jaar en heb het nodig om een beetje gestimuleerd te worden. Mijn hobby’s zijn: computers/telefoon, muziek (radio 538, dj) en gamen (PS4)

reageren

Leuke dingen Maatje.(30.111)

Actieve vrouw gaat graag met haar elektrische  rolstoel op pad. Zij zoekt vrouwelijk contact om samen boodschappen te doen, voor de gezelligheid en ergens koffie te gaan drinken. Wanneer kunnen we eens afspreken. Ik hoor het graag.

reageren

Kletskoffiemaatje.(30.110)

Man (43) heeft 1,5 jaar geleden hartinfarcten en herseninfarcten gehad. Hierdoor is hij lichamelijk en psychisch wat achteruit gegaan. Hij is in staat om samen een kleine wandeling te maken, een boodschap te halen. Hij vindt het gezellig om een kopje koffie te drinken, (geen diepgaand) gesprek te voeren en om een spelletje te doen.

reageren

Auto maatje(30.109)

Ik zoek een auto maatje die dagelijks met de auto naar huishoudbeurs  Rijswijkbeurs gaat en  naar het strand wandelen. Dagje Delft, markten, Kerstmarkt enz. Ik heb geen auto en zoek leeftijdsgenoot rond 50 jaar waar ik samen mee dagjes uit kan gaan. Ik heb bijna diploma van psychologie cursus. Ik kan ook goed opruimen en schoonmaken.

 

reageren

Maatje voor bewoner(30.105)

Wij zijn op dit moment op zoek naar een vrijwilliger die bij een van onze bewoners op bezoek zou willen komen.

Het gaat om bezoekjes en bij mooi weer met mevrouw een wandelingetje maken of winkelen.

 

reageren

Maatje voor gezelligheid(30.103)

Oudere man is op zoek naar een maatje (vrouw) vanaf 70 jaar, voor de gezelligheid, bij elkaar op de koffie, een terrasje pakken, naar de bios, een etentje etc.

Ben in het bezit van een auto. Bent u ook op zoek naar gezelligheid, dan zou ik u graag willen ontmoeten.

reageren

Rotterdammers onder elkaar (30.101) Pameijer

 

‘Rotterdammers onder elkaar’

Rotterdammer in hart en nieren is op zoek naar een maatje. Iemand die hem evt. wil helpen bij het leren van ‘praktisch Engels’, maar samen een bakkie doen lijkt hem ook gezellig. Zelf is hij direct, type: no nonsens en een roker, kan anderen helpen met vervoer (op Voorne-Putten) Hobby’s: mijn vogels en Feyenoord. Wil graag afspreken, overdag op doordeweekse dagen.

reageren

Samen er op uit (30.100) Pameijer

Samen er op uit:

Ik, (man, 44 jaar, trouw en een doorzetter) ben op zoek naar een maatje om samen er op uit te gaan. Vliegtuigen en cruiseschepen spotten is mijn grote hobby, daarnaast ga ik graag fietsen en zwemmen. Ik woon in Zwartewaal en ben in het bezit van een auto. Spreekt dit je aan, ben je rustig en vind je het ook gezellig om samen dingen te ondernemen? Laat iets van je horen!

reageren

Maatje M/V gezocht (30.099) (Pameijer)

Maatje (M/V) gezocht

Heb je een brede interesse? Hou je van wandelen? Ga je graag de natuur in? Lijkt het je leuk om dit met iemand samen te doen?

Ik (man, 45 jaar) ben op zoek naar een maatje, iemand die rustig en vriendelijk is en het initiatief neemt, mij een beetje motiveert, uitdaagt om dingen te ondernemen.

Mijn interesses liggen bij de natuur, het nieuws, (oorlogs)geschiedenis en films.

Samen eten lijkt me ook leuk

Kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden en woon je in de omgeving van Hellevoetsluis? Reageer gerust!

reageren

Knutselmaatje (30.098) (Pameijer)

Knutselmaatje gezocht!

Dol op knutselen? Voor de maandagavond of donderdagochtend ben ik op zoek naar iemand die het gezellig vindt om samen bijv. 3D kaarten te maken. Ook Diamond Painting en legpuzzels maken doe ik graag. Zelf ben ik een bezige bij van 32 jaar en hou van gezelligheid. Samen knutselen met een bakkie/koffie of thee erbij!

Spreekt dit je aan? Reageer gerust!

reageren

Maatje gezocht (30.096) (Pameijer)

Maatje gezocht!

Ik wil meer onder de mensen zijn en zoek een maatje die rustig en vriendelijk is.

Zelf ben ik een rustige, positieve man van 35 jaar ,  hou van muziek (pop/rock) en ben geïnteresseerd in auto’s en vrachtwagens. Door een spraakgebrek ben ik wat minder verstaanbaar, dit vraagt wat geduld van de ander. Verder ben ik het type 'de kat uit de boom kijken', het duurt even voor dat ik los kom.

Zwemmen, wandelen, naar de film of een concert, wat drinken of (uit) eten, een spelletje. Zomaar wat dingen die ik samen zou willen doen.

Spreekt dit je aan en wil je ook graag samen dingen ondernemen, neem gerust contact op!

reageren

Maatje voor gezelschap(30.095)

Vriendelijke dame (geb. 14-04-1928) zoekt een maatje die haar regelmatig gezelschap wil houden. Zij zoekt een vrouw met auto voor leuke dingen er is een vergoeding voor benzine. Zelf heeft ze geen vervoer, maar zij wil graag een keer het huis uit.

reageren

Kookmaatje(30.094)

Mevrouw uit Rozenburg zoekt een maatje om mee te gaan wandelen, ritje met de scootmobiel, boodschappen halen en of samen koken en eten.

reageren

Nieuw: vind hier je maatje voor leuke dingen (30.089)

IK ZOEK IEMAND VOOR IN MIJN VRIJE TIJD 

 

Het maatjesproject van Stichting PUSH start een nieuw initiatief voor mensen die vaak alleen zijn of een maatje zoeken voor gezellige activiteiten.
In Hellevoetsluis zijn veel mensen die alleen wonen en het leuk vinden om iemand te hebben als vriend of vriendin om iets af te kunnen spreken, omdat zij dit niet graag alleen doen.
Zoekt u/jij iemand om mee te gaan: ZWEMMEN, TENNISSEN, SKATEN, VOETBALLEN,

VISSEN, WANDELEN, FIETSEN, BILJARTEN, WINKELEN, THEATER EN/OF BIOSCOOPBEZOEK, EEN ETENTJE, TERRASJE

PAKKEN, FITNESSEN ETC. Laat het ons weten en wij nemen contact met u/jou op en zoeken 
een maatje voor u/jou met dezelfde wens. (vanaf 18 jaar)

 

reageren

Maatje in Oostvoorne (30.088)

Man met schizofrenie voelt zich eenzaam. Hij zou graag een maatje willen. Hobby's: hardlopen, fietsen,  spiritualiteit, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Zijn wereld is klein, over het algemeen krijgt hij geen bezoek thuis en hij zou graag iemand op visite hebben die over de hobby's mee praat. Ook samen dingen ondernemen vindt hij leuk.

 

Wie wil hem helpen? Meneer is woonachtig in Oostvoorne.

reageren

Taalmaatje gevraagd voor gezellige jonge vrouw uit Marokko (30.086)

Voor een jonge vrouw uit Marokko, die nu in Brielle woont zoeken we een taalmaatje. Woon jij in de buurt en heb je een paar uurtjes per week over? Neem dan contact met ons op.

reageren

Samen op stap (30.085)

MS patiënt vraagt een vrijwilliger die bereidt en in staat is om met hem regelmatig op stap te gaan.

 

Deze heer heeft een progressieve vorm van MS, kan alleen praten, bedient PC via infrarood. Opleidingsniveau hoog. Heeft belangstelling in geschiedenis, autohistorie in het bijzonder.

 

Beschikt zelf over een VW bus met rolstoel lift, met automatische rolstoel vergrendeling.

reageren

Autistische jongen zoekt maatje (30.080)

Jongeman (23 jaar) uit Oostvoorne zoekt een maatje voor de avonden en in de weekenden. Hij houdt van dieren, wandelen, fietsen, is erg ondernemend. Zou dit graag met iemand willen delen.

reageren

Wie wil meegaan zeevissen. (30.079)

Man van rond de dertig zoekt iemand om samen te gaan zeevissen. Mocht het nodig zijn dat heeft hij een paar extra hengels te leen. Mooi aanbod.

reageren

Bezoek brengen aan blinde man (30.078)

Wie wil een blinde man, die nog maar 4 jaar blind is en aan huis gekluisterd, af en toe een bezoekje brengen? Heeft veel humor. Is in Duitsland geboren, maar woont al geruime tijd in Nederland. Spreekt goed Nederlands met accent. De koffie staat klaar.

 

reageren

maatje gezocht (30.076)

Man van 54 jaar heeft chronische problemen en een angststoornis. Hij zoekt een maatje die een beetje bij hem past om samen wat te ondernemen. Bijvoorbeeld een wandeling maken. Wie vindt het leuk om regelmatig af en spreken?

reageren

Maatje voor de gezelligheid (Zuidwester) (30.074)

Stichting Zuidwester is voor een jonge cliënte opzoek naar een vrijwilligster, die niet te oud is, en met haar een spelletje wil gaan doen en na de inwerkperiode ook wil gaan wandelen of winkelen.
Doelstelling van het vrijwilligerswerk bij deze stichting is het verlenen van hand- en spandiensten, in een vriendschappelijke sfeer, om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Vrijwilligers verrichten werkzaamheden, die niet specifiek behoren tot de professionele taak van de medewerkers en zodoende werken zij ondersteunend en aanvullend.
Zij zoeken een creatieve vrijwilligster met enige affiniteit tot een verstandelijk beperkte cliënt.
Zij bieden een WA verzekering, reiskosten als de vrijwilliger woonachtig is buiten de woonkern, een periodiek blad en zonodig scholing.

reageren

Buddy gezocht voor cliënt met een verstandelijk beperking.(30.073)

Deze cliënt is een jongeman van 33 jaar met een verstandelijke beperking.   Hij is gediagnostiseerd op Autisme en valt daardoor vaak in herhaling.   Hij is een gezonde jongeman die veel hobby’s heeft.            De cliënt is een echte gastheer en zal er alles aan doen om je bezoek aangenaam te maken.                                                                                                                                                         Elke dinsdagavond gaat hij dansen, elke woensdag gaat hij voetballen. Zijn passie is voetbal en alles wat er bij hoort.     Verder houdt hij van muziek, en hij houdt van koken.                                                              De cliënt verwacht van de buddy dat deze dezelfde interesses deelt als hij. Dat hij minimaal eenmaal in de maand tijd heeft voor de cliënt.                                                                                                                        En dat de buddy af en toe mee kan gaan naar een wedstrijd zoals Ajax.                                                       De persoonlijke begeleiders verwachten van de buddy:                                                                                   •             Een mannelijke 25+ buddy.

•             Dat je geduld kan opbrengen voor mensen met Autisme.

•             Dat je minimaal 1x per maand tijd heb voor de cliënt.

•             Dat je contact kan onderhouden met de cliënt.

•             De cliënt is erg trouw met tijden en afspraken, wij verwachten dat van jou ook.

•             Dat je er zin in heb om met de cliënt naar wedstrijden te gaan van bijvoorbeeld Ajax.

reageren

Gezelschap en een steuntje in de rug (30.072)

Vrouw, 54 jaar, gastvrij, rustig, open en tolerant, is op zoek naar gezelschap, iemand die haar rolstoel kan en wil duwen. haar voorkeur gaat uit naar een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd,

Naast de rolstoel maakt zij ook gebruik van een scootmobiel. Ze wil er graag samen op uit,

Wil je graag iets voor iemand betekenen en spreekt dit je aan. Neem contact met ons op!

reageren

Vrijwilliger die graag op stap gaat. (30.070)

Jonge man (39) wil graag op zijn vrije dag leuke dingen doen.

In overleg erop uit gaan met een mannelijke vrijwilliger, maar een praatje en een kop koffie op de woning behoren ook tot de mogelijkheden.

Deze cliënt is Feyenoord fan en praat daar graag over. De cliënt vergoed de onkosten.

 

reageren

Maatje voor jonge man (30.068)

Jongeman, 29 jaar, is lichamelijk enigszins beperkt door ziekte.
Hij zoekt een maatje van zijn eigen leeftijd om gezellige dingen mee te doen.

reageren

Maatje gezocht (Pameijer) (30.067)

Gevoelige vrouw, 67 jaar en eenzaam, wil er graag af en toe op uit, naar de bingo, een bakje koffie drinken, winkelen, wandelen op het strand of een kaartje leggen. Het zijn maar kleine dingen, maar voor haar een groot verschil. Spreekt dit je aan en ben je vriendelijk en begripvol. Reageer gerust.

reageren

Sportief maatje gezocht(30.066)

Actieve ouder dame zoekt iemand om mee te  gaan sporten, zwemmen , fietsen, dansen en een  gezellig praatje na afloop bij een kopje koffie.

 

reageren

Maatje voor gezelligheid gezocht(30.065)

Eenzame vrouw zoekt een maatje voor de gezelligheid, samen een kopje koffie drinken en een terrasje pikken. Samen de eenzaamheid verdrijven tijdens fietsritjes op het eiland.

 

 

reageren

Een vrijwilligster die winkelen en breien leuk vindt (St. Zuidwester) (30.062)

Stichting is voor een jonge cliënte opzoek naar een vrijwilligster, die niet te oud is, en met haar wil gaan winkelen, maar ook gewoon in huis wil zijn om bv te breien.
Doelstelling van het vrijwilligerswerk bij deze stichting is het verlenen van hand- en spandiensten, in een vriendschappelijke sfeer, om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Vrijwilligers verrichten werkzaamheden, die niet specifiek behoren tot de professionele taak van de medewerkers en zodoende werken zij ondersteunend en aanvullend.
Zij zoeken een creatieve vrijwilligster met enige affiniteit tot een verstandelijk beperkte cliënt.
Reiskosten worden vergoed als de vrijwilliger niet woonachtig is in Hellevoetsluis.

reageren

Kookmaatje gezocht (Pameijer) ( 30.058)

Wie wil mij Surinaams leren koken?

Ik ben een man van 44 jaar en woon begeleid zelfstandig bij een woonvorm in Hellevoetsluis.

Het koken lukt al aardig, maar ik wil heel graag Surinaams leren koken.

Wil jij mij dit leren? En heb je zin om één keer in de week met mij te koken? Reageer!

 

reageren

Kookprinses gezocht (Vroonenhof wonen) (30.051)

Een kleinschalige woonvoorziening voor 5 jongvolwassenen met een (licht-)verstandelijke beperking en/of stoornis in het autisme spectrum en/of niet aangeboren hersenletsel zoekt

een kookprinses die op een vaste avond in de week exotisch kan kokkerellen en daar iets speciaals van kan maken. Moet wel gezond zijn.

 

 

reageren

Voetbalmaatje gezocht (Vroonenhof wonen) (30.049)

Een kleinschalige woonvoorziening voor 5 jongvolwassenen met een (licht-)verstandelijke beperking en/of stoornis in het autisme spectrum en/of niet aangeboren hersenletsel zoekt een voetbalmaatje voor de thuiswedstrijden van Feijenoord: Elk weekend dat bewoner S. bij ons is en Feijenoord thuis speelt gaan we met S. naar de “Kuip”. Dit is meestal op zondag, maar soms ook op vrijdagavond of op zaterdag.

De 2 seizoensabonnementen hebben wij reeds al liggen.

 

reageren

Sportief maatje gezocht (30.048)

Vrouw van 52 jaar met parttime baan is op zoek naar sportieve vrouwen die van wandelen, fietsen, een terrasje pikken of gezellig koffie drinken houden.

 

reageren

Tennismaatje gezocht (30.047)

Tennis is een sport die je niet alleen kunt doen. Je hebt namelijk altijd iemand nodig om tegen te spelen.
Omdat niet iedereen een vast clubje heeft, is het idee geboren om een lijst te maken met mensen die iemand zoeken om mee te spelen.
We hopen hiermee een mogelijkheid te hebben gemaakt om spelers bij elkaar te brengen.
Dus je kunt je NU aanmelden

reageren

Muzikaal wandelmaatje gezocht. (Delta Ps.C.) (30.046)

Man van rond de 25 jaar uit Rozenburg  zoekt een maatje om samen met hem bijvoorbeeld te gaan wandelen, samen boodschappen te doen en om een praatje te maken. De heer zou als voorkeur hebben dat de vrijwilliger rond zijn leeftijd zal zijn. Verder speelt de heer zelf piano en hij zou het leuk vinden als de vrijwilliger zelf ook interesse heeft in muziek of een muziekinstrument bespeeld. De heer heeft zelf ook als  hobby’s om bordspellen te spelen en om games op de PC te spelen.

reageren

Maatje voor de gezelligheid. (30.040)

Oud politieagent is ernstig ziek en heeft een Posttraumatische stressstoornis door zijn beroep. Hij komt goed voor zichzelf op en lost veel dingen zelf op. Hij is zeer actief in allerlei organisaties  o.a. voor de nazorg van oud militairen en vaders die hun kinderen niet meer mogen zien.  Hij zoekt een maatje om samen wat gezellige uurtjes door te brengen

reageren

Busreiziger. (Pameijer) (30.037)

Organisatie zoekt iemand die het leuk vindt om te reizen met de bus, samen met iemand die moet

leren zelfstandig te gaan reizen. Je medereiziger kent dit nog niet, maar misschien lukt het na een tijdje wel met hulp van jou. De route is vanaf Hellevoetsluis naar Brielle en retour, in de ochtend en middag. Ze zoeken iemand met een open houding, geduld en inlevingsvermogen. Je moet  een Verklaring Omtrent Gedrag  kunnen overhandigen.  Zij bieden jou een cursus, reiskostenvergoeding en een kerstpakket.

reageren

Maatjes voor de gezelligheid (Pameijer) (30.027)

Een wooncentrum voor mensen met een beperking is op zoek naar MAATJES.
Een maatje voor een man of vrouw voor de gezelligheid.
Er zijn bewoners die het leuk vinden om met iemand een kopje koffie te drinken of te winkelen.

Tevens om een boodschap en een goed gesprek.

Sommige zouden het fijn vinden als er vriendschap ontstaat.
Maar men zoekt ook maatjes om een filmpje pakken, naar het theater of een concert. Wie zou het leuk vinden om met een groepje of individu dit te ondernemen voor een gezellige avond uit.

En te genieten van je idool of musical.

reageren

Maatje voor kleine activiteiten (Delta Ps. C.) (30.025)

Een psychiatrisch centrum zoekt een vrijwilliger die minstens een  keer per maand,  (maar wat vaker kan natuurlijk ook, graag zelfs,) wat activiteiten wil ondernemen met de cliënte. Het zou gaan om kleine activiteiten zoals een wandeling of een spelletje doen. Of even samen naar het winkelcentrum. Alles in onderling overleg.

reageren

Samen wat ondernemen (St. Zuidwester) (30.022)

Man van 40 jaar met een verstandelijke beperking is op zoek naar een maatje  die zo nu en dan met hem eens wat zou willen ondernemen. Bijvoorbeeld  een avondje naar de bioscoop of een keertje naar een voetbalwedstrijd maar ook vissen behoort tot de mogelijkheden.

reageren

Fietsmaatje (30.020)

Aardige oudere man is op zoek naar een maatje om samen te gaan fietsen op de tandem. Tijden zijn nader over een te komen. Het is een tandenfiets met drie wielen. Een voor en twee achter. Lekker samen sportief bewegen

reageren

Maatje voor ouderen (30.014)

Ik ben 25 jaar en in bezit van rijbewijs (geen auto). Ik hou van gezelligheid, ben spontaan en hou van babbelen en van dieren. Ik wil graag een maatje zijn voor ouderen en indien nodig kan ik helpen met kleine klusjes.

reageren

Maatje voor gezelligheid (30.007)

Ik ben een vrouw van 47 jaar, doof, en vind het leuk met iemand naar buiten te gaan.
Wie wil met mij naar het strand, terrasje pakken, fietsen, wandelen, met de boot weg, naar de Vestingdagen en andere activiteiten doen? Graag Low Budget, want ik heb een Wajong uitkering.

reageren

Maatjesproject in Hellevoetsluis (30.004)

Er zijn heel veel mensen die alléén thuis zitten. Zij willen aanspraak hebben en zouden maar wat graag een maatje willen hebben om samen iets gezelligs te doen.

Er zijn ook veel mensen die een maatje willen zijn, die eventueel meteen een klusje willen doen of alleen voor de gezelligheid komen. En als dit dan klikt dan is dit meteen een remedie tegen de eenzaamheid.

U/je kunt bijv. samen een bakkie koffie/thee drinken, even lekker kletsen of buitenshuis leuke activiteiten ondernemen zoals  wandelen, fietsen, winkelen, naar de film gaan of samen gaan  sporten. Zo kunt u/je elkaar helpen! Wanneer u/je inschrijft via deze site kunt u/je aangeven of u/jij  iemand wilt bezoeken of zelf op zoek bent naar iemand die bij u/jou langs komt. Leeftijd onbelangrijk, voor jong en oud en voor iedereen, ongeacht  achtergrond. Maak mensen in de buurt ook attent op deze mogelijkheid.

 

 

reageren

(c) 2013, gemaakt door Walter van Maanen