In deze rubriek vind je verschillende organisaties die maatjes zoeken. Dit zijn o.a. Stichting MEE, Pameijer, SBO en Zonnebloem. Het maatjesproject van Stichting PUSH in Hellevoetsluis is bedoeld voor bewoners die een paar uur in de week een maatje willen zijn.

De bewoners die een maatje zoeken hebben behoefte aan gezelschap of aan hulp voor 2 tot 4 uur per week. Dit kan zijn: boodschappen doen of een klein klusje. Maar het gaat vooral om een variatie in de dag en leuke vrijetijdsbesteding. Samen fietsen, wandelen of koffie drinken behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt zich aanmelden als maatje, maar ook wanneer je voor jezelf of iemand anders een maatje zoekt. U kunt hulp en begeleiding krijgen bij het zoeken en vinden van een maatje

Maatjes project -v3 met ondertiteling from PameijerTV on Vimeo.

Schrijf in via deze link of kom eens langs de balie voor verdere informatie.

Maatje voor bewoner(30.105)

Wij zijn op dit moment op zoek naar een vrijwilliger die bij een van onze bewoners op bezoek zou willen komen.

Het gaat om bezoekjes en bij mooi weer met mevrouw een wandelingetje maken of winkelen.

 

reageren

Match Maker stichting PUSH gezocht (30.104)

Stichting PUSH zoekt een Match Maker voor bewoners van Hellevoetsluis die zich eenzaam voelen. De taak van de Match Maker is om mensen die een maatje zoeken en die een maatje willen zijn aan elkaar te koppelen. Als mensen zich melden voor een maatje of dit juist willen zijn, volgt er een huisbezoek. Aan de hand van een vragenformulier worden voorkeuren besproken. Wordt er bv. iemand gezocht om mee te gaan naar het theater of om koffie te drinken en te kletsen ? Als dit bekend is, zoekt de Match Maker de juiste koppeling. Natuurlijk moet het wel klikken.

Taken zijn:

- gesprekken voeren;

- Contacten tot stand brengen en onderhouden

- Regelmatig het Maatjesproject promoten in lokale kranten

- Flyers/ affiches maken en verspreiden;

- Het bijhouden van een lijst van alle maatjes en deelnemers;

- Werktijden in overleg.

De vrijwilliger die wij zoeken:

- heeft goede contactuele eigenschappen;

- Heeft mensenkennis;

- Is gemotiveerd;

- Vindt praten met en luisteren naar mensen leuk en kan dit goed;

- Kan zelfstandig werken.

reageren

Maatje voor gezelligheid(30.103)

Oudere man is op zoek naar een maatje (vrouw) vanaf 70 jaar, voor de gezelligheid, bij elkaar op de koffie, een terrasje pakken, naar de bios, een etentje etc.

Ben in het bezit van een auto. Bent u ook op zoek naar gezelligheid, dan zou ik u graag willen ontmoeten.

reageren

De eenzaamheid doorbreken (30.102) Pameijer

De eenzaamheid doorbreken

Jonge man (27 jaar) wil graag de eenzaamheid doorbreken en is daarom op zoek naar een maatje, om in het weekend te gaan zwemmen, bowlen, naar de film of een pretpark te gaan. Ik ben eerlijk, vriendelijk en flexibel en in het bezit van een auto. Gelijkwaardigheid en trouw zijn voor mij erg belangrijk. Mijn hobby’s zijn bowlen en gamen (mmorpg). Ben jij positief ingesteld en ben je eerlijk en rustig? Reageer gerust!

reageren

Rotterdammers onder elkaar (30.101) Pameijer

 

‘Rotterdammers onder elkaar’

Rotterdammer in hart en nieren is op zoek naar een maatje. Iemand die hem evt. wil helpen bij het leren van ‘praktisch Engels’, maar samen een bakkie doen lijkt hem ook gezellig. Zelf is hij direct, type: no nonsens en een roker, kan anderen helpen met vervoer (op Voorne-Putten) Hobby’s: mijn vogels en Feyenoord. Wil graag afspreken, overdag op doordeweekse dagen.

reageren

Samen er op uit (30.100) Pameijer

Samen er op uit:

Ik, (man, 44 jaar, trouw en een doorzetter) ben op zoek naar een maatje om samen er op uit te gaan. Vliegtuigen en cruiseschepen spotten is mijn grote hobby, daarnaast ga ik graag fietsen en zwemmen. Ik woon in Zwartewaal en ben in het bezit van een auto. Spreekt dit je aan, ben je rustig en vind je het ook gezellig om samen dingen te ondernemen? Laat iets van je horen!

reageren

Maatje M/V gezocht (30.099) (Pameijer)

Maatje (M/V) gezocht

Heb je een brede interesse? Hou je van wandelen? Ga je graag de natuur in? Lijkt het je leuk om dit met iemand samen te doen?

Ik (man, 45 jaar) ben op zoek naar een maatje, iemand die rustig en vriendelijk is en het initiatief neemt, mij een beetje motiveert, uitdaagt om dingen te ondernemen.

Mijn interesses liggen bij de natuur, het nieuws, (oorlogs)geschiedenis en films.

Samen eten lijkt me ook leuk

Kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden en woon je in de omgeving van Hellevoetsluis? Reageer gerust!

reageren

Knutselmaatje (30.098) (Pameijer)

Knutselmaatje gezocht!

Dol op knutselen? Voor de maandagavond of donderdagochtend ben ik op zoek naar iemand die het gezellig vindt om samen bijv. 3D kaarten te maken. Ook Diamond Painting en legpuzzels maken doe ik graag. Zelf ben ik een bezige bij van 32 jaar en hou van gezelligheid. Samen knutselen met een bakkie/koffie of thee erbij!

Spreekt dit je aan? Reageer gerust!

reageren

Maatje gezocht (30.097)(Pameijer)

Maatje gezocht!

Jonge, zachtaardige en behulpzame meid (26 jaar) met epilepsie, is op zoek naar een maatje, het liefst iemand van ongeveer dezelfde leeftijd, die samen leuke dingen wil ondernemen en haar een beetje op weg wil helpen.

Ik lees graag romans, kijk films en hou van (bord)spelletjes.

Word je net als ik ook blij van een goed gesprek en lijkt het je leuk om samen te wandelen, zwemmen, een filmpje te kijken of gewoon een bakkie thee/koffie te drinken?

Laat wat van je horen!

reageren

Maatje gezocht (30.096) (Pameijer)

Maatje gezocht!

Ik wil meer onder de mensen zijn en zoek een maatje die rustig en vriendelijk is.

Zelf ben ik een rustige, positieve man van 35 jaar ,  hou van muziek (pop/rock) en ben geïnteresseerd in auto’s en vrachtwagens. Door een spraakgebrek ben ik wat minder verstaanbaar, dit vraagt wat geduld van de ander. Verder ben ik het type 'de kat uit de boom kijken', het duurt even voor dat ik los kom.

Zwemmen, wandelen, naar de film of een concert, wat drinken of (uit) eten, een spelletje. Zomaar wat dingen die ik samen zou willen doen.

Spreekt dit je aan en wil je ook graag samen dingen ondernemen, neem gerust contact op!

reageren

Maatje voor gezelschap(30.095)

Vriendelijke dame (geb. 14-04-1928) zoekt een maatje die haar regelmatig gezelschap wil houden. Zij zoekt een vrouw met auto voor leuke dingen er is een vergoeding voor benzine. Zelf heeft ze geen vervoer, maar zij wil graag een keer het huis uit.

reageren

Kookmaatje(30.094)

Mevrouw uit Rozenburg zoekt een maatje om mee te gaan wandelen, ritje met de scootmobiel, boodschappen halen en of samen koken en eten.

reageren

Organiseren en opruimen (30.093)

wat ik zoek
Ik wil graag uw huis of tuin netjes maken, dus organiseren, ook uw (privé) administratie kan ik ordenen. Boodschappen doen, ook prima. Ik ben max. 4 uur per week beschikbaar.

iets over mezelf
Ik ben een vrouw en 47 jaar, woon in Hellevoetsluis. Wil graag mensen helpen.

reageren

Wandelmaatje(30.092)

Aardige vrouw zoekt een wandelmaatje. Wil de afstand graag opbouwen tot zo'n 7 km. De voorkeur qua tempo gaat uit naar goed doorwandelen. Het lijkt mij leuk om dit met z'n tweeën te doen.

 

reageren

Een stevige wandeling maken. (30.091)

 

Oudere man is op zoek  op zoek naar iemand die 3 of meer keer per week een wandeling wil maken, van minstens een half uur. Door pijnklachten lukt hem dat niet alleen.

De bedoeling is dat hij hierin begeleidt kan worden tijdens een stevige wandeling.

 

 

reageren

Nieuw: vind hier je maatje voor leuke dingen (30.089)

IK ZOEK IEMAND VOOR IN MIJN VRIJE TIJD 

 

Het maatjesproject van Stichting PUSH start een nieuw initiatief voor mensen die vaak alleen zijn of een maatje zoeken voor gezellige activiteiten.
In Hellevoetsluis zijn veel mensen die alleen wonen en het leuk vinden om iemand te hebben als vriend of vriendin om iets af te kunnen spreken, omdat zij dit niet graag alleen doen.
Zoekt u/jij iemand om mee te gaan: ZWEMMEN, TENNISSEN, SKATEN, VOETBALLEN,

VISSEN, WANDELEN, FIETSEN, BILJARTEN, WINKELEN, THEATER EN/OF BIOSCOOPBEZOEK, EEN ETENTJE, TERRASJE

PAKKEN, FITNESSEN ETC. Laat het ons weten en wij nemen contact met u/jou op en zoeken 
een maatje voor u/jou met dezelfde wens. (vanaf 18 jaar)

 

reageren

Maatje in Oostvoorne (30.088)

Man met schizofrenie voelt zich eenzaam. Hij zou graag een maatje willen. Hobby's: hardlopen, fietsen,  spiritualiteit, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Zijn wereld is klein, over het algemeen krijgt hij geen bezoek thuis en hij zou graag iemand op visite hebben die over de hobby's mee praat. Ook samen dingen ondernemen vindt hij leuk.

 

Wie wil hem helpen? Meneer is woonachtig in Oostvoorne.

reageren

Taalmaatje gevraagd voor gezellige jonge vrouw uit Marokko (30.086)

Voor een jonge vrouw uit Marokko, die nu in Brielle woont zoeken we een taalmaatje. Woon jij in de buurt en heb je een paar uurtjes per week over? Neem dan contact met ons op.

reageren

Samen op stap (30.085)

MS patiënt vraagt een vrijwilliger die bereidt en in staat is om met hem regelmatig op stap te gaan.

 

Deze heer heeft een progressieve vorm van MS, kan alleen praten, bedient PC via infrarood. Opleidingsniveau hoog. Heeft belangstelling in geschiedenis, autohistorie in het bijzonder.

 

Beschikt zelf over een VW bus met rolstoel lift, met automatische rolstoel vergrendeling.

reageren

Autistische jongen zoekt maatje (30.080)

Jongeman (23 jaar) uit Oostvoorne zoekt een maatje voor de avonden en in de weekenden. Hij houdt van dieren, wandelen, fietsen, is erg ondernemend. Zou dit graag met iemand willen delen.

reageren

Wie wil meegaan zeevissen. (30.079)

Man van rond de dertig zoekt iemand om samen te gaan zeevissen. Mocht het nodig zijn dat heeft hij een paar extra hengels te leen. Mooi aanbod.

reageren

Bezoek brengen aan blinde man (30.078)

Wie wil een blinde man, die nog maar 4 jaar blind is en aan huis gekluisterd, af en toe een bezoekje brengen? Heeft veel humor. Is in Duitsland geboren, maar woont al geruime tijd in Nederland. Spreekt goed Nederlands met accent. De koffie staat klaar.

 

reageren

maatje gezocht (30.076)

Man van 54 jaar heeft chronische problemen en een angststoornis. Hij zoekt een maatje die een beetje bij hem past om samen wat te ondernemen. Bijvoorbeeld een wandeling maken. Wie vindt het leuk om regelmatig af en spreken?

reageren

Maatje voor de gezelligheid (Zuidwester) (30.074)

Stichting Zuidwester is voor een jonge cliënte opzoek naar een vrijwilligster, die niet te oud is, en met haar een spelletje wil gaan doen en na de inwerkperiode ook wil gaan wandelen of winkelen.
Doelstelling van het vrijwilligerswerk bij deze stichting is het verlenen van hand- en spandiensten, in een vriendschappelijke sfeer, om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Vrijwilligers verrichten werkzaamheden, die niet specifiek behoren tot de professionele taak van de medewerkers en zodoende werken zij ondersteunend en aanvullend.
Zij zoeken een creatieve vrijwilligster met enige affiniteit tot een verstandelijk beperkte cliënt.
Zij bieden een WA verzekering, reiskosten als de vrijwilliger woonachtig is buiten de woonkern, een periodiek blad en zonodig scholing.

reageren

Buddy gezocht voor cliënt met een verstandelijk beperking.(30.073)

Deze cliënt is een jongeman van 33 jaar met een verstandelijke beperking.   Hij is gediagnostiseerd op Autisme en valt daardoor vaak in herhaling.   Hij is een gezonde jongeman die veel hobby’s heeft.            De cliënt is een echte gastheer en zal er alles aan doen om je bezoek aangenaam te maken.                                                                                                                                                         Elke dinsdagavond gaat hij dansen, elke woensdag gaat hij voetballen. Zijn passie is voetbal en alles wat er bij hoort.     Verder houdt hij van muziek, en hij houdt van koken.                                                              De cliënt verwacht van de buddy dat deze dezelfde interesses deelt als hij. Dat hij minimaal eenmaal in de maand tijd heeft voor de cliënt.                                                                                                                        En dat de buddy af en toe mee kan gaan naar een wedstrijd zoals Ajax.                                                       De persoonlijke begeleiders verwachten van de buddy:                                                                                   •             Een mannelijke 25+ buddy.

•             Dat je geduld kan opbrengen voor mensen met Autisme.

•             Dat je minimaal 1x per maand tijd heb voor de cliënt.

•             Dat je contact kan onderhouden met de cliënt.

•             De cliënt is erg trouw met tijden en afspraken, wij verwachten dat van jou ook.

•             Dat je er zin in heb om met de cliënt naar wedstrijden te gaan van bijvoorbeeld Ajax.

reageren

Gezelschap en een steuntje in de rug (30.072)

Vrouw, 54 jaar, gastvrij, rustig, open en tolerant, is op zoek naar gezelschap, iemand die haar rolstoel kan en wil duwen. haar voorkeur gaat uit naar een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd,

Naast de rolstoel maakt zij ook gebruik van een scootmobiel. Ze wil er graag samen op uit,

Wil je graag iets voor iemand betekenen en spreekt dit je aan. Neem contact met ons op!

reageren

Vrijwilliger die graag op stap gaat. (30.070)

Jonge man (39) wil graag op zijn vrije dag leuke dingen doen.

In overleg erop uit gaan met een mannelijke vrijwilliger, maar een praatje en een kop koffie op de woning behoren ook tot de mogelijkheden.

Deze cliënt is Feyenoord fan en praat daar graag over. De cliënt vergoed de onkosten.

 

reageren

Maatje voor jonge man (30.068)

Jongeman, 29 jaar, is lichamelijk enigszins beperkt door ziekte.
Hij zoekt een maatje van zijn eigen leeftijd om gezellige dingen mee te doen.

reageren

Maatje gezocht (Pameijer) (30.067)

Gevoelige vrouw, 67 jaar en eenzaam, wil er graag af en toe op uit, naar de bingo, een bakje koffie drinken, winkelen, wandelen op het strand of een kaartje leggen. Het zijn maar kleine dingen, maar voor haar een groot verschil. Spreekt dit je aan en ben je vriendelijk en begripvol. Reageer gerust.

reageren

Sportief maatje gezocht(30.066)

Actieve ouder dame zoekt iemand om mee te  gaan sporten, zwemmen , fietsen, dansen en een  gezellig praatje na afloop bij een kopje koffie.

 

reageren

Maatje voor gezelligheid gezocht(30.065)

Eenzame vrouw zoekt een maatje voor de gezelligheid, samen een kopje koffie drinken en een terrasje pikken. Samen de eenzaamheid verdrijven tijdens fietsritjes op het eiland.

 

 

reageren

Een vrijwilligster die winkelen en breien leuk vindt (St. Zuidwester) (30.062)

Stichting is voor een jonge cliënte opzoek naar een vrijwilligster, die niet te oud is, en met haar wil gaan winkelen, maar ook gewoon in huis wil zijn om bv te breien.
Doelstelling van het vrijwilligerswerk bij deze stichting is het verlenen van hand- en spandiensten, in een vriendschappelijke sfeer, om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Vrijwilligers verrichten werkzaamheden, die niet specifiek behoren tot de professionele taak van de medewerkers en zodoende werken zij ondersteunend en aanvullend.
Zij zoeken een creatieve vrijwilligster met enige affiniteit tot een verstandelijk beperkte cliënt.
Reiskosten worden vergoed als de vrijwilliger niet woonachtig is in Hellevoetsluis.

reageren

Maatje gezocht (Pameijer) (30.061)

Door de week werk ik bij een Sociale Werkplaats, maar  in het weekend zou ik graag samen met iemand af willen spreken om op stap te gaan. Naar de bioscoop, het theater, uit eten, een terrasje pakken of gewoon, lekker wandelen. Ik ben bijna 50 jaar, rustig en vriendelijk, soms wat onzeker en ik heb wat meer tijd nodig om te reageren.

Daarom zoek ik een vriendelijke en geduldige vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd.

Ik vind het gezellig om te kletsen en dingen met elkaar te delen.

Lijkt jou dit ook leuk?

reageren

Maatje gezocht. (Pameijer) (30.060)

Ik ben op zoek naar een vrouw die het leuk vindt om samen uitstapjes te bedenken en ook het initiatief neemt. Iemand die rustig en vriendelijk is.

Graag wil ik fietsen, wandelen, een terrasje pakken of naar het winkelcentrum

Zelf ben ik een vrouw van 49 jaar, lief, rustig, vrolijk en vriendelijk, ik lach graag.

De dagen dat ik af kan spreken zijn : maandagochtend of ’s middags na 14.30 uur, dinsdag- of donderdagavond.

Spreekt dit je aan? Reageer!

reageren

Kookmaatje gezocht (Pameijer) ( 30.058)

Wie wil mij Surinaams leren koken?

Ik ben een man van 44 jaar en woon begeleid zelfstandig bij een woonvorm in Hellevoetsluis.

Het koken lukt al aardig, maar ik wil heel graag Surinaams leren koken.

Wil jij mij dit leren? En heb je zin om één keer in de week met mij te koken? Reageer!

 

reageren

Maatje gezocht (Pameijer) (30.057)

Vrouw(39 jaar) wil graag uit een sociaal isolement komen, een maatje zou daarbij kunnen helpen.                                                                                                                                                                 

Ben jij een stabiel iemand en laat je anderen in hun waarde? Ben je rustig, geduldig en begripvol? Hou je van muziek?          

Vind je het leuk om samen iets te ondernemen, zoals fietsen, wandelen (met de hond), naar het strand, een kopje koffie op een terras?  Of samen naar de bios, een bandje of concert?

Reageer!

reageren

Kookprinses gezocht (Vroonenhof wonen) (30.051)

Een kleinschalige woonvoorziening voor 5 jongvolwassenen met een (licht-)verstandelijke beperking en/of stoornis in het autisme spectrum en/of niet aangeboren hersenletsel zoekt

een kookprinses die op een vaste avond in de week exotisch kan kokkerellen en daar iets speciaals van kan maken. Moet wel gezond zijn.

 

 

reageren

Voetbalmaatje gezocht (Vroonenhof wonen) (30.049)

Een kleinschalige woonvoorziening voor 5 jongvolwassenen met een (licht-)verstandelijke beperking en/of stoornis in het autisme spectrum en/of niet aangeboren hersenletsel zoekt een voetbalmaatje voor de thuiswedstrijden van Feijenoord: Elk weekend dat bewoner S. bij ons is en Feijenoord thuis speelt gaan we met S. naar de “Kuip”. Dit is meestal op zondag, maar soms ook op vrijdagavond of op zaterdag.

De 2 seizoensabonnementen hebben wij reeds al liggen.

 

reageren

Sportief maatje gezocht (30.048)

Vrouw van 52 jaar met parttime baan is op zoek naar sportieve vrouwen die van wandelen, fietsen, een terrasje pikken of gezellig koffie drinken houden.

 

reageren

Tennismaatje gezocht (30.047)

Tennis is een sport die je niet alleen kunt doen. Je hebt namelijk altijd iemand nodig om tegen te spelen.
Omdat niet iedereen een vast clubje heeft, is het idee geboren om een lijst te maken met mensen die iemand zoeken om mee te spelen.
We hopen hiermee een mogelijkheid te hebben gemaakt om spelers bij elkaar te brengen.
Dus je kunt je NU aanmelden

reageren

Muzikaal wandelmaatje gezocht. (Delta Ps.C.) (30.046)

Man van rond de 25 jaar uit Rozenburg  zoekt een maatje om samen met hem bijvoorbeeld te gaan wandelen, samen boodschappen te doen en om een praatje te maken. De heer zou als voorkeur hebben dat de vrijwilliger rond zijn leeftijd zal zijn. Verder speelt de heer zelf piano en hij zou het leuk vinden als de vrijwilliger zelf ook interesse heeft in muziek of een muziekinstrument bespeeld. De heer heeft zelf ook als  hobby’s om bordspellen te spelen en om games op de PC te spelen.

reageren

Maatje voor de gezelligheid. (30.040)

Oud politieagent is ernstig ziek en heeft een Posttraumatische stressstoornis door zijn beroep. Hij komt goed voor zichzelf op en lost veel dingen zelf op. Hij is zeer actief in allerlei organisaties  o.a. voor de nazorg van oud militairen en vaders die hun kinderen niet meer mogen zien.  Hij zoekt een maatje om samen wat gezellige uurtjes door te brengen

reageren

Busreiziger. (Pameijer) (30.037)

Organisatie zoekt iemand die het leuk vindt om te reizen met de bus, samen met iemand die moet

leren zelfstandig te gaan reizen. Je medereiziger kent dit nog niet, maar misschien lukt het na een tijdje wel met hulp van jou. De route is vanaf Hellevoetsluis naar Brielle en retour, in de ochtend en middag. Ze zoeken iemand met een open houding, geduld en inlevingsvermogen. Je moet  een Verklaring Omtrent Gedrag  kunnen overhandigen.  Zij bieden jou een cursus, reiskostenvergoeding en een kerstpakket.

reageren

Maatjes voor de gezelligheid (Pameijer) (30.027)

Een wooncentrum voor mensen met een beperking is op zoek naar MAATJES.
Een maatje voor een man of vrouw voor de gezelligheid.
Er zijn bewoners die het leuk vinden om met iemand een kopje koffie te drinken of te winkelen.

Tevens om een boodschap en een goed gesprek.

Sommige zouden het fijn vinden als er vriendschap ontstaat.
Maar men zoekt ook maatjes om een filmpje pakken, naar het theater of een concert. Wie zou het leuk vinden om met een groepje of individu dit te ondernemen voor een gezellige avond uit.

En te genieten van je idool of musical.

reageren

Maatje voor kleine activiteiten (Delta Ps. C.) (30.025)

Een psychiatrisch centrum zoekt een vrijwilliger die minstens een  keer per maand,  (maar wat vaker kan natuurlijk ook, graag zelfs,) wat activiteiten wil ondernemen met de cliënte. Het zou gaan om kleine activiteiten zoals een wandeling of een spelletje doen. Of even samen naar het winkelcentrum. Alles in onderling overleg.

reageren

Samen wat ondernemen (St. Zuidwester) (30.022)

Man van 40 jaar met een verstandelijke beperking is op zoek naar een maatje  die zo nu en dan met hem eens wat zou willen ondernemen. Bijvoorbeeld  een avondje naar de bioscoop of een keertje naar een voetbalwedstrijd maar ook vissen behoort tot de mogelijkheden.

reageren

Fietsmaatje (30.020)

Aardige oudere man is op zoek naar een maatje om samen te gaan fietsen op de tandem. Tijden zijn nader over een te komen. Het is een tandenfiets met drie wielen. Een voor en twee achter. Lekker samen sportief bewegen

reageren

Maatje voor ouderen (30.014)

Ik ben 25 jaar en in bezit van rijbewijs (geen auto). Ik hou van gezelligheid, ben spontaan en hou van babbelen en van dieren. Ik wil graag een maatje zijn voor ouderen en indien nodig kan ik helpen met kleine klusjes.

reageren

Vriendschap gezocht (30.011)

Jonge vrouw zoekt gezellige mensen, m/v tot 41 jaar om leuke dingen mee te ondernemen.   Iets over mezelf:  Ik ga graag wandelen met mijn hond, hou van fietsen, winkelen en het strand. Gezellig een “bakkie” doen en een filmpje kijken. Ook een avondje naar de kroeg, met bij voorkeur live muziek, lijkt mij leuk. Ik speel basgitaar en vind het leuk om samen muziek te maken. Ik zoek ook iemand die het leuk vind om samen te gaan sporten zodat we elkaar kunnen motiveren het vol te houden.

reageren

Maatje voor gezelligheid (30.007)

Ik ben een vrouw van 47 jaar, doof, en vind het leuk met iemand naar buiten te gaan.
Wie wil met mij naar het strand, terrasje pakken, fietsen, wandelen, met de boot weg, naar de Vestingdagen en andere activiteiten doen? Graag Low Budget, want ik heb een Wajong uitkering.

reageren

Maatjesproject in Hellevoetsluis (30.004)

Er zijn heel veel mensen die alléén thuis zitten. Zij willen aanspraak hebben en zouden maar wat graag een maatje willen hebben om samen iets gezelligs te doen.

Er zijn ook veel mensen die een maatje willen zijn, die eventueel meteen een klusje willen doen of alleen voor de gezelligheid komen. En als dit dan klikt dan is dit meteen een remedie tegen de eenzaamheid.

U/je kunt bijv. samen een bakkie koffie/thee drinken, even lekker kletsen of buitenshuis leuke activiteiten ondernemen zoals  wandelen, fietsen, winkelen, naar de film gaan of samen gaan  sporten. Zo kunt u/je elkaar helpen! Wanneer u/je inschrijft via deze site kunt u/je aangeven of u/jij  iemand wilt bezoeken of zelf op zoek bent naar iemand die bij u/jou langs komt. Leeftijd onbelangrijk, voor jong en oud en voor iedereen, ongeacht  achtergrond. Maak mensen in de buurt ook attent op deze mogelijkheid.

 

 

reageren

Wie wil er zo nu en dan met mij naar buiten (Pameijer) (30.001)

Wie wil er zo nu en dan met mij naar buiten.. wandelen, fietsen..

Ik zit graag en veel achter de computer, daarom zou het goed voor me zijn

wat vaker naar buiten te gaan. Ook ben ik lid van een sportschool in de buurt.

Ik wil graag wat ondernemen, maar in m’n eentje is hier niet zo veel aan.

Vandaar deze oproep.

Zelf ben ik een jonge man van begin 20 en houd van gezelligheid.

Ben je 20 jaar of ouder, man of vrouw en spreekt dit je aan?

Laat het me weten!

reageren

(c) 2013, gemaakt door Walter van Maanen