Fijne feestdagen en een liefdevol 2014

2013 ligt bijna achter ons en was een bewogen jaar. Een ieder maakt daarin veel mee en dat valt ook niet altijd mee. Het is bewonderenswaardig hoe veerkrachtig een mens is en en positief, soms met een gouden randje. Vrijwilliger zijn, dat is echt iets om trots op te zijn.

Als team van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis/PUSH willen wij u fijne feestdagen toewensen en een liefdevol 2014.

In de Kerstweek is onze balie op de 2e etage van de bibliotheek gesloten, maar op 2 januari zijn we er weer tussen 14.00 en 16.00 uur.

Daarnaast nodigen wij u uit voor:
  • Het Vrijwilligersterras "Durf te vragen" op donderdag 2 januari van 10 - 11 met een  Nieuwjaarsontbijt (iets meenemen mag, hoeft niet) Plaats: Buurtcentrum de Kooistee, Haring 2.
  • VrijwilligerscafĂ© met workshop op dinsdag 14 januari van 19.00 - ca. 21.00 uur: Leer goed brieven schrijven, belangrijk in deze tijd. Plaats: 2e etage Bibliotheek Hellevoetsluis.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop gewoon binnen.

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen