uitnodiging voor vrijwilligers 7 december

De jaarlijkse dag van de vrijwilliger op 7 december a.s. heeft een speciaal karakter: Historyland is de plek waar vrijwilligers aan de slag zijn, maar ook vrijwilligers welkom zijn. Aanvang 15.00 – 19.00 uur.
Gratis kaartjes, alleen voor vrijwilligers, zijn vanaf heden af te halen bij de balie van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis op de 1st etage van de bibliotheek. Dagelijks tussen 14.00 en 16.00 uur.

Voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis 2016 zijn vier organisaties genomineerd: gymnastiekvereniging KDO, bij iedereen bekend bij vele generaties, dankzij de inzet van vrijwilligers, die ook de jaarlijkse avondvierdaagse organiseren. Buurthuis de Oude Woelhoek: een open plek voor vele activiteiten en sociale contacten, een begrip in Nieuwenhoorn. Stichting Tante Joy, die voor jonge mantelzorgers ontspanning biedt en de ABO, een enthousiaste vereniging voor senioren.

De aanmoedigingsprijs is dit jaar een schilderij, gemaakt door de kunstenaars van Stichting Dogma.
  • Voor organisaties, die informatie willen geven kan er een kraampje gereserveerd worden.
  • Er zal die dag ook speciaal vervoer zijn naar Historyland door de nieuwe Electrische Shuttle Dienst Voorne Putten
  • Het Albedacollega zorgt voor de inwendige mens.
  • Wil je deze middag optreden voor vrijwilligers of een kraampje? Stuur dan je aanmelding aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen