ik zoek iemand voor in mijn vrije tijd

Het maatjesproject van Stichting PUSH start een nieuw initiatief voor mensen die vaak alleen zijn of een maatje zoeken voor gezellige activiteiten.

In Hellevoetsluis zijn veel mensen die alleen wonen en het leuk vinden om iemand te hebben als vriend of vriendin om iets af te kunnen spreken, omdat zij dit niet graag alleen doen. Zoekt u iemand om mee te gaan: zwemmen, tennissen, skaten, voetballen, vissen, wandelen, fietsen, biljarten, winkelen, theater en/of bioscoopbezoek, een etentje, terrasje pakken, fitnessen etc. Laat het ons weten en wij nemen contact met u op en zoeken een maatje voor u met dezelfde wens (vanaf 18 jaar).

Of wilt u een deel van uw vrije tijd besteden aan vrijwilligerswerk, om iemand te helpen waar nodig is?

Dan bent u van harte welkom op de inloopmiddag met informatie van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis/PUSH op dinsdagmiddag 18 juli a.s. van 14.00 - 15.30 in het Cultuurhuis/theater Twee Hondjes, Opzoomerlaan 106.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers krijgt u allerlei informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk en kunt u misschien al een leuke vacature uitzoeken of kennis maken met een maatje.

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen