OBS de Brandaris organiseerde spelletjesmiddag voor de bewoners van Voornesteyn‘Fijn je te zien!’ is de slogan in de week van de eenzaamheid. Daar kunnen wij iets mee dacht juf Rianne van groep 7a van OBS de Brandaris. In samenwerking met stichting Push, de Vrijwilligersbank en het SBO is op vrijdagmiddag 29 september een leuke spelletjesmiddag georganiseerd voor de bewoners van Voornesteyn, De Vliedberg en Buiten Veste.

De kinderen uit groep 7a hebben meegewerkt aan de voorbereidingen. Allereerst hebben wij gekeken welke spelletjes geschikt waren. Daarna hebben wij gekeken voor een takenverdeling op de middag zelf. Daarna is er een flyer ontworpen, om alle bewoners uit te nodigen. Sarah uit groep 7a had de mooiste en duidelijkste flyer gemaakt. Haar flyer werd 300 keer uitgeprint en vervolgens verspreid onder de 3 flatwoningen.

Op de middag zelf hebben de leerlingen eerst de bewoners met een bloemetje uitgenodigd in hun woning om vervolgens beneden in de zaal leuke spelletjes te spelen.

Het was een geslaagde middag voor jong en oud!

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen