Speciale zomeractie voor vrijwilligers gratis gouden tickets voor talkshow M!Goedemiddag,

Voor jullie vrijwilligers hebben we een heerlijk zomers aanbod! We nodigen ze uit om in de zomerperiode (30 juli t/m 10 augustus) langs te komen bij M’s Gouden Zomerweken! Tijdens deze Gouden Zomerweken wonen ze gratis een uitzending van de talkshow M bij (https://www.kro-ncrv.nl/m). Daarbij krijgen ze een heerlijke cocktail en hapjes van ons op het zonnige terras!

Margriet van der Linden presenteert de talkshow en ontvangt iedere dag spraakmakende gasten. Samen met het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest is het iedere avond gegarandeerd feest in de studio.
       
Hoe zit de unieke media-avond eruit?
Ontvangst om 17.45 uur in het Mediacafé op de Westergasfabriek in Amsterdam
Geniet vooraf van de heerlijke cocktail en hapjes op het zonnige terras
Voorprogramma met het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Woon een uitzending van M bij

Zouden jullie het leuk vinden om dit gratis aanbod te delen onder jullie vrijwilligers? Wanneer iemand zou willen langskomen, kunnen ze zich aanmelden met het aantal personen en de voorkeursdatum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij kijken vervolgens of er op die datum nog plek is! We kunnen uiteraard promotiemateriaal naar jullie opsturen wanneer dit nodig is.

We horen graag van jullie.


Hartelijke groet,


Annemijn Modderman
Publiekswerving | Marketing & Exploitatie
TVtickets

(c) 2019, gemaakt door Walter van Maanen